Hitta ett bra erbjudande på en billig motionscykel

Vi har samlat fler än 100+ motionscyklar från 10+ online återförsäljare. Vi hämtar in priser och motionscyklar automatiskt, så du kan vara säker på att hitta ett bra erbjudande. Du använder sökfunktionen genom att klicka på valmöjligheter, som t.ex. pris eller återförsäljare. Du kan också välja att bara se motionscyklar på rea, klicka bara på “Visa endast produkter på rea”. Mycket nöje!

Välj pris
Visa endast produkter på rea?
Välj återförsäljare
Viser
motionscyklar
849 kr.
Minicykel Pynero
949 kr.
Minicykel MB3
1299 kr.
X-Bike Light ihopfällbar motionscykel
1899 kr.
X-Bike hopfällbar motionscykel
1990 kr.
Nordic 100 Motionscykel
1999 kr.
2099 kr.
Tunturi Cardio Fit B20 Hopfällbar Motionscykel
1999 kr.
Motionscykel CL 2
1999 kr.
Motionscykel X3 Hopfällbar
2195 kr.
X-bike Cube
2295 kr.
Motionscykel Petyr
2390 kr.
3990 kr.
FitNord Cyclo 100 motionscykel
Tunturi Fitness Cardio Fit B30 Bike, Motionscykel
2495 kr.
3495 kr.
Benefit Exercise bike B425, Motionscykel
2495 kr.
3335 kr.
Toorx BRX-Compact, Motionscykel
2495 kr.
3625 kr.
Toorx BRX-Rcompact, Motionscykel
2499 kr.
Motionscykel CL3
2499 kr.
AirBike Basic Motionscykel
2499 kr.
Sittande motioncykel RS100

Vi har samlat erbjudanden och priser på fler än 100+ motionscyklar från populära svenska återförsäljare. Det finns ofta bra erbjudanden på motionscyklar och andra träningsmaskiner, men hur vet man var och när man hittar dem? Det har vi försökt lösa med denna prisjämförelse, där vi varje dag hämtar in priser från 10+ återförsäljare. Sortera bara efter erbjudanden och hitta ett bra erbjudande på en motionscykel.

Motionscyklar till hemmabruk

Det finns riktigt många motionscyklar på marknaden i dag så det finns goda möjligheter att hitta den rätta. Men se upp, det är ofta stor skillnad på kvaliteten. Därmed inte sagt att de billiga motionscyklarna inte duger till något, men var uppmärksam på specifikationerna, t.ex.

  • Svänghjul
  • Max användarvikt
  • Display

En bra tumregel är att ju tyngre, desto bättre. Kvalitet väger lite, både i svänghjulet men också när det gäller de andra material cykeln är tillverkad i. Om du är osäker, välj den tyngsta motionscykeln!

Det är också viktigt att se om motionscykeln håller för din vikt. De flesta motionscyklar har en max användarvikt på omkring 110-130 kg, men de billigaste kan ha en lägre max vikt. Om du väger över 100 kg rekommenderar vi dig därför att inte välja de billigaste. De känns också ofta sköra i konstruktionen.

Kolla också om displayen visar det du behöver. De billigare modellerna har oftast bara hastighetsmätare, men inte Wattmätare. Om du vill mäta dina framsteg mer exakt är det en bra idé att hitta en motionscykel med Wattmätare. Kan du ändra motstånd på displayen eller ska det göras manuellt? Det är en stor fördel med elektroniskt motstånd, som inte ska justeras på en knapp.

Välj märken från välkända brands och återförsäljare

Vår sista rekommendation är att du bara handlar hos välkända märken och återförsäljare. Det ökar sannolikheten för att du får en bra produkt. Det är en särskilt bra idé att köpa från en svensk återförsäljare med kontor och kundservice i Sverige.

Fitfact.se