Om Sidan

Vem skriver på Fitfact.se

Erik Haalo

Redaktör på Fitfact.se

Jag är redaktör och webmaster på Fitfact.se, bloggen där jag försöker reda ut allt om viktminskning, styrketräning och fitnesstrender.

Jag har en levt med övervikt, men har även tränat mycket. Därför är jag också extra fokuserad på det som faktiskt fungerar. Speciellt för oss vanliga dödliga som har svårt att gå ner i vikt.

Jag har en naturvetenskaplig utbildning och har arbetat mycket med forskning och källkritik. Jag kan läsa forskningsrapporter och vetenskapliga studier. Därför hoppas jag kunna ta reda på sanningen kring alla de galna påståenden som finns i fitnessbranschen.

Sidan drivs av
Dovendyr Medier

Vesterbrogade 26, 1620 København

Danskt org. nr. (CVR): 33222297

Om konsumenttester på Fitfact.se

“Hands On-garanti” på våra konsumenttester

På FitFact.se gör vi konsumenttester på träningsprodukter, allt från roddmaskiner till hormontester på webben. Vi strävar efter att vara grundliga, trovärdiga och vetenskapliga.

Har du någonsin läst ett konsumenttest på webben, men börjat tvivla på att skribenten ens har provat produkten själv?

Det har vi. Därför ges konsumenttester på Fitfact.se en ”hands on-garanti” — det är det lilla märket du kan se längst upp på sidan. Det betyder att konsumenttestet du läser har skrivits av någon som faktiskt har haft produkterna i sina händer. Det är din ”hands on”-garanti så att du kan göra ett informerat och smart val.

Kontakt

+45 65 74 64 30

kontakt@dovendyrmedier.dk

Fitfact.se